Käyttäjätietojen siirto Ningistä Buddypressiin

Boone Gorges on tehnyt ilmaisen skriptin käyttäjätietojen siirtämiseksi Ning-palvelusta WordPressiin. Lisäksi jos WP:hen on asennettu Buddypress-lisäosa, skripti tukee lisätietojen tuomista Buddypress-käyttäjäprofiileihin.

Suositun yhteisöpalvelun Ningin päätös muuttaa palvelu maksulliseksi taitaa nyppiä monia. Se on toisaalta tervetullut muistutus siitä, että webissäkin on kaupallisten palveluiden jostain rahansa saatava. Avoimen lähdekoodin ohjelmistot kuten WordPress ja BuddyPress sen sijaan mahdollistavat ohjien pitämisen omissa käsissä, vaikka ostaisikin sivuston räätälöinnin ja/tai ylläpidon ulkopuoliselta. Hyviä, edullisia webhotelleja on paljon, ja tiedostojen ja tietokantapohjaisen datan siirtäminen paikasta toiseen on helppoa jos yksi palveluntarjoaja menee nurin tai lakkaa miellyttämästä.

Alkuperäinen juttu: Ning to Buddypress Importer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: