Markkinoinnin kohdistaminen

Siinä on jotain surullista kun yritetään markkinoida jotakin, jonka olen jo ostanut. Amnestyn kuukausilahjoittajaksi pyytävä feissari ei tietenkään voi etukäteen tietää, olenko jo lahjoittaja vai en, mutta Suomen Yrittäjien luulisi tietävän, keille heidän jäsenistään tulee Yrittäjä-lehti, kun siitä erikseen maksetaan.

Jo viime viikolla luukusta tupsahti yrittäjäjärjestön jäsenmaksukaavake sekä tuorein Yrittäjä-lehden numero, jota olen koko ajan tilannut jäsenyyden ohessa. Tänään sitten tupsahti luukusta toinen samanlainen lehti, ja sen mukana evästys siitä että nyt olisi oiva mahdollisuus tilata jäsenmaksun yhteydessä tämä mainio julkaisu!

Toivottavasti kaikkia jäsenmaksuja ei käytetä tällaiseen tuplamarkkinointiin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: