Istunto on vanhentunut

VR Matkahaun mobiiliversio pakottaa käsittämättömästi aloittamaan alusta, jos pitää liian suuren tauon hakusivun avaamisen ja itse haun suorittamisen välillä. Minulle käy kumma kyllä näin varsin usein, sillä mobiilisurffaus on ainakin omalla kohdallani erityisen altis keskeytyksille.

Mikä kumma siinä on, ettei kertaalleen hakukenttiin syötettyjä arvoja voi käyttää haun tekemiseen heti, vaan käyttäjää pitää ilahduttaa tiedolla siitä että “istunto on vanhentunut”? Olenko kenties ainoa, joka kärsii tästä?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: