WordPress 2.9 Beta 2 suomeksi

Sain WordPressin 2.9-version kielitiedoston muutama päivä sitten valmiiksi. Kuten 2.9-version muutoksia käsittelevästä kirjoituksestani käy ilmi, tämä versio sisältää huomattavan paljon uutta verrattuna aiempaan 2.7 > 2.8 siirtymään. Käännettävää oli siten myös enemmän, mutta toivon mukaan jatkossa saadaan Suomen WordPress-yhteisö tekemään enemmän yhteistyötä.

Suomenkielinen WordPress 2.9 Beta 2 on ladattavissa tuoreeltaan perustetulta viralliselta WordPress Suomi -sivustolta. Oletusteemaa (Kubrick) ei ole vielä käännetty, mutta toivon mukaan se saadaan myös pakettiin mukaan ennen virallista julkistusta. Kiitokset Jyrille (hpguru) käännöksen oikoluennasta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: