WPMU Dev julkaisi 100. lisäosansa

Minulla on parin asiakkaan kanssa käynnissä mielenkiintoisia projekteja, jotka hyödyntävät WordPressin monikäyttäjäversiota, WordPress MU:ta. Niistä yksityiskohtaisempia tietoja luvassa myöhemmin!

WP MU:sta tekee vieläkin paremman ja käyttökelpoisemman WPMU Devin Premium -paketti, johon sisältyy kaikki jäsenyysaikana (ja sitä ennen) julkaistut pluginit ja teemat, joita on julkaistu jo yhteensä 100. Palvelu ei ole kovin halpa (79 $/kk tai 419 $/v), mutta ehdottomasti hinnan arvoinen jos projekteja on enemmän. Pelkästään Global Site Search ja Global Site Tags -pluginit ovat kuukausimaksun arvoisia. Epäilen myös, että Rebranding -plugari tulee olemaan erittäin hyödyllinen.

Edit: valitettavasti edellämainitun palvelun toiminta suhteessa viralliseen WordPress.org:iin on ollut viime aikoina jonkin verran harhaanjohtavaa, ja suosittelen tarkastelemaan myös muita tarjolla olevia tukipalveluita, esim. http://musupport.net/ sekä ilmainen http://wpmututorials.com (kumpaakin ylläpitää avuliaat kanadalaiset, Ron ja Andrea).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: