Uusi ilme, uusi kieli

Kuten näkyy, Dan Web Designin sivut on uusittu. Koko sivuston pohjana hyrrää nyt WordPress ja blogi on integroitu sen osaksi. Nyt tarjolla on myös englanninkielinen tiivistelmä palveluistani. Toivottavasti ehdin myös kirjoittaa blogiini jatkossa enemmän.

Twitterin integrointiin käytin Alex Kingin Twitter Tools -pluginia, jolla saa käyttöönsä näppärän php-tagin tuoreimpien “tweettien” näyttämiseksi. Pluginia voi käyttää myös WP:n vimpainten kanssa, mutta tällä sivustolla jätin vimpaimet kokonaan käyttämättä. Jos sivustolla on enemmän kuin yksi paikka, johon vimpaimia haluaisi sijoittaa, tuntuu minusta ainakin nopeammalta muokata vain suoraan koodia haluamiini paikkoihin kuin ruveta säätämään tukea monille vimpaimille. Eri asia tietysti olisi, jos tekisin WP-teemaa asiakkaalle, jolloin tavoitteena on minimoida loppukäyttäjän tarve sörkkiä koodia.

Tällä kertaa huolellinen CSS-säätö kehityksen alkuvaiheessa poiki iloisen yllätyksen, sillä IE:lle ei tarvinnut tehdä lainkaan muutoksia, PNG-tukea lukuunottamatta.

Palaute uudistuksesta on tervetullutta! Jos tilaat RSS-syötettä, päivitä sen osoite: http://www.dan-web-design.com/feed/.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *